Proiecte

01

Creare site - claudiutudoran.ro

Site de prezentare pentru Claudiu Tudoran, designer de interior. Un site al cărui obiectiv principal a fost prezentarea, în mediul online a experienței designerului, a stilului lui și atragerea de noi clienți.

02

picturiletaniei.art

Achiziție domeniu, hosting, site de prezentare și de achiziție prin formular de comandă pentru tablouri acrilice.

03

Încărcare conținut - Viața cu HIV

Proiect social, în cadrul căruia 15 artiști din România și Norvegia au creat opere de artă și le-au expus, pentru prezentare publică într-o galerie de artă virtuală. Rolul nostru a fost să gestionăm amenajarea acestei galerii de artă înainte de lansarea proiectului. Link-ul spre galeria de artă este mai jos, cu menționea că perioada cât galeria va fi publică este limitată.

04

Gestionare aplicație - Thai Therapy

Gestionarea unei aplicații specifice domeniului de activitate. Modificare de servicii în cadrul aplicației, crearea de link-uri unice pentru servicii care să poată fi preluate pe site-ului companiei, prezentarea funcționalităților aplicației.

05

Hosting și gestionare emailuri

Pentru diverși clienți oferim servicii de hosting, gestionare CPANEL, gestionare adrese de email, gestionare domenii, nameservere etc.

06

InfoComm.ro

Realizarea unui site de prezentare generală a serviciilor firmei și o pagină de prezentare a serviciilor pentru montajul sistemelor fotovoltaice.

07

ArmoniiGalactice.ro

Realizarea unui site de prezentare generala și a paginilor dedicate proiectelor, evenimentelor, activităților organizate. 

O provocare nouă?
Ne vedem la o cafea?

Ficare proiect este pentru noi o mare provocare, iar nouă ne plac provocările. Așa că te încurajăm să ne contactezi ca să ne spui mai multe despre planurile tale și să aflăm împreună cum te putem ajuta.

+4 0 730 50 94 90